GEREGELDtijd
GEREGELDtijd
info@GEREGELDtijd.nl

PRIJS

 

U kunt mij inschakelen tegen een marktconform uurtarief. Dit tarief zal in overleg met u worden vastgesteld. Houdt u er rekening mee dat het tarief wordt verhoogd met de wettelijk verplichte BTW. Bovendien zullen er afspraken moeten worden gemaakt met betrekking tot de reiskosten vanaf postcode 9617 (Harkstede/Groningen).

 

 

SPECIFIEKE LEVERINGSVOORWAARDEN

 

1) Bij een assessment zal ik de beroepscompetenties beoordelen en indien van toepassing de Leren, Loopbaan en Burgerschapscompetenties. Het beoordelen van de reken- en taalvaardigheden (Nederlands en de Moderne Vreemde Talen) valt buiten de opdracht conform de landelijke regels inzake testen en toetsen.

 

2) De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het regelen van eventuele verzilveringsverzoeken van kandidaten bij een ROC. Er is nadrukkelijk geen relatie tussen de door mij opgeleverde rapportages en examencommissies van het ROC waar ik in loondienst ben.

 

3) Er wordt een factuur via de email verstuurd naar de opdrachtgever nadat het produkt is opgeleverd of nadat de begeleiding is afgerond. De opdrachtgever zorgt ervoor dat de factuur binnen 14 werkdagen wordt betaald.

 

 

PRIVACY

 

Ik hanteer een streng privacy beleid om vermenging van mijn werk als ZZP-er en mijn werk als part-timer in loondienst te voorkomen. Dit betekent dat alle informatie over uw organisatie vertrouwelijk door mij wordt behandeld.  Natuurlijk geldt dat ook voor de klantinformatie.

^